На Хмельниччині Lada влетіла в Renault, четверо загиблих

На Хмельниччині Lada влетіла в Renault, четверо загиблих

Фото
Укрінформ
У Хмельницькій області на автотрасі Кременець - Ржищев внаслідок зіткнення Lada Kalina та Renault Kangoo загинули четверо осіб, ще двоє перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС. 

"2 вересня о 7:50 на пункт зв’язку шепетівських рятувальників надійшло повідомлення про ДТП, що сталася на автодорозі Р-32 Кременець - Ржищев. Аварія сталася  поблизу с.Коськів Шепетівського району Хмельницької області. Не розминулися атомобілі Lada Kalina та Renault Kangoo", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення автомобіль Renault із чотирма пасажирами з’їхав у кювет і спалахнув. Небайдужі водії – свідки автопригоди витягнули з палаючого авто трьох чоловіків. Четвертого пасажира - 39-річну жінку затисло понівеченим металом. 

Пасажири Lada, двоє чоловіків 34 та 24 років, загинули на місці трагедії.

На місці аварії вогнеборці загасили палаючу автівку та не допустили вибуху і перекидання вогню на інше авто, адже в обох транспортних засобах були пошкоджені газові установки і спостерігався витік палива. 

Лікарі госпіталізували до реанімації у важкому стані трьох врятованих пасажирів Renault, проте вже в реанімаційному відділенні Шепетівської центральної районної лікарні 41-річний водій машини помер.

Читайте також: Лобове зіткнення мікроавтобусів на Харківщині: поліція порушила справу

На місці трагедії працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС. Рятувальники-психологи надавали психологічну допомогу родичам загиблих.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-