Лобове зіткнення мікроавтобусів на Харківщині: поліція порушила справу

Лобове зіткнення мікроавтобусів на Харківщині: поліція порушила справу

Укрінформ
Лобове зіткнення двох мікроавтобусів у Валківському районі Харківщини, внаслідок якого загинули двоє пасажирів і ще сімнадцять постраждали, сталося через порушення правил дорожнього руху.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікацій поліцейського главку в Харківській області.

"Встановлено, що поблизу селища Рідкодуб Валківського району водій мікроавтобуса "Форд Транзит", рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керуванням і допустив лобове зіткнення з мікроавтобусом "Фольксваген". Від удару на місці загинуло дві жінки віком 44 і 51 років, постраждало ще 17 осіб - водії і пасажири обох машин. П'ятнадцять осіб доставлено у Валківську ЦРЛ з травмами різного ступеня тяжкості, решта - у Харківську міську лікарню швидкої допомоги", - зазначили у відділі.

Читайте також: На Харківщині зіткнулися мікроавтобуси: двоє загиблих, ще 17 - травмовані

За фактом ДТП, сказали у відділі, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту).

Як повідомляв Укрінформ, 1 вересня о 07:49 на 411 км автодороги Київ-Харків-Довжанський у Валківському районі лоб у лоб зіткнулися два мікроавтобуси. Загинуло двоє пасажирів автомобіля "Форд", ще 17 осіб (водії і пасажири обох мікроавтобусів) травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-