Поліція підтвердила викрадення бойовиками хлопця на

Поліція підтвердила викрадення бойовиками хлопця на "Станиці"

Укрінформ
Управління Нацполіції в Луганській області підтверджує інформацію про викрадення бойовиками 22-річного мешканця Луганщини на КПВВ "Станиця Луганська".

Про це повідомила прес-секретар відомства Тетяна Погукай на своїй сторінці у Фейсбуці.

"До поліції надійшла інформація з прокуратури Станично-Луганського району про те, що під час моніторингу Інтернет-мережі встановлено факт незаконного позбавлення волі 22-річного мешканця району", - йдеться у повідомленні.

Перевіркою даної інформації встановлено, що о 06.00 31 серпня 22-річний мешканець Станично-Луганського району перетнув лінію розмежування в пункті пропуску "Станиця Луганська" та, знаходячись на непідконтрольній Україні території, був позбавлений волі бойовиками незаконних збройних формувань «ЛНР».

Читайте також: На пункті пропуску у Станиці бойовики викрали хлопця - правозахисники

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікований за ст. 146 Кримінального кодексу України "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Проводиться подальша перевірка.

Як повідомлялося, 1 вересня Харківська правозахисна група (ХПГ) заявила, що бойовики викрали молодого чоловіка на КПВВ "Станиця Луганська".

Викрадений житель села Верхня Вільхова Станично-Луганського району 1995 року народження Микола Пєтухов підробляв на КПВВ вантажником, допомагаючи переносити сумки від українського КПВВ до пункту пропуску бойовиків.

У ХПГ також повідомили, що тиждень тому за схожих обставин на КПВВ "Станиця Луганська" з боку бойовиків був викрадений інший молодий чоловік, який також був вантажником, про його долю нічого не відомо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-