Суд переніс засідання у справі полковника Без'язикова

Суд переніс засідання у справі полковника Без'язикова

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва 15 вересня продовжить досліджувати докази у справі полковника Збройних сил України Івана Без'язикова, обвинувачуваного у державній зраді.

Відповідне рішення суд прийняв у п'ятницю після заслуховування обвинувального акту стосовно Без'язикова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, суд призначив засідання на 11.00 15 вересня, а також встановив порядок дослідження доказів та допиту свідків.

Як зазначив у коментарі представник державного обвинувачення Олег Пересада, прокуратура зібрала достатньо доказів для доведення вини полковника Без'язикова у державній зраді.

У свою чергу сам Без'язиков заявив, що не визнає себе винним в інкримінованому йому злочині, але буде співпрацювати із судом для встановлення істини.

Як повідомлялося, в обвинувальному акті йшлося, що Без'язиков з 25 травня 2014 року до 27 серпня 2015 року обіймав посаду “заступника начальника розвідувального управління ДНР", мав два службових кабінети і десять підлеглих.

Читайте також: Суд у справі звинуваченого в дезертирстві кримського військового перенесли

Іван Без'язиков – кадровий офіцер Збройних сил України, керівник розвідки колишнього восьмого армійського корпусу ЗСУ, розформованого у березні 2015 року. Потрапив у полон в серпні 2014 року.

5 липня 2016 року Без'язиков був визволений з полону бойовиків "ДНР". У грудні того ж року СБУ затримала його за підозрою у співпраці зі спецслужбами Російської Федерації.

За версією слідства, полковника завербували в полоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-