Суд у справі звинуваченого в дезертирстві кримського військового перенесли

Суд у справі звинуваченого в дезертирстві кримського військового перенесли

Укрінформ
Дарницький райсуд Києва переніс на 19 вересня засідання у справі колишнього військовослужбовця Збройних сил України Максима Одинцова, обвинуваченого у дезертирстві.

Про це повідомляє "Радіо Свобода"

Як повідомили в канцелярії суду, засідання перенесли через те, що 1 вересня в суд не з’явився адвокат обвинуваченого.

На минулому засіданні, яке відбулося 8 серпня, суд продовжив термін арешту Одинцову до 6 жовтня.

Читайте також: У Києві судять екс-бійця ЗСУ, який перейшов на бік кримських окупантів

Як відомо, Олександра Баранова та його товариша по службі Максима Одинцова обвинувачують у тому, що під час служби в одній з кримських військових частин ЗСУ після анексії Криму Росією вони зрадили присязі та перейшли на бік країни-агресора. Колишній молодший сержант Олександр Баранов та прапорщик Максим Одинцов, проходячи службу в одній з військових частин на території Криму, під час окупації півострова не виконали наказ прибути на нове місце служби і залишилися на окупованій території, тим самим вчинивши дезертирство. Згодом вони уклали контракти про проходження військової служби у ЗС РФ.

Служба безпеки України затримала двох колишніх військовослужбовців ЗСУ в листопаді минулого року на адміністративному кордоні Херсонської області та Криму. Водночас у Міноборони РФ заявили про викрадення двох російських військових.

Розгляд кримінального провадження стосовно Одинцова розпочався у лютому в Дарницькому райсуді Києва. Справу Баранова слухають у Подільському райсуді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-