Порошенко проситиме губернаторів допомогти з ретрансляторами для Донбасу

Порошенко проситиме губернаторів допомогти з ретрансляторами для Донбасу

Укрінформ
Президент Петро Порошенко доручив першому заступнику глави своєї Адміністрації Віталію Ковальчуку оформити протокольне доручення головам обласних адміністрацій встановити на Донбасі передавачі для трансляції програм обласних телерадіокомпаній.

Про це це глава держави заявив на відкритті радіотелевежі в Бахмутівці Луганської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми попросимо окремо кожну українську область встановити окремий передавач для забезпечення повного покриття усієї Луганської і Донецької областей. Віталію Анатолійовичу (В.Ковальчук, перший заступник глави АПУ - ред.), прошу оформити це як доручення Президента головам обласних державних адміністрацій", - сказав Порошенко.

Читайте також: Президент відкрив телевежу, що покриває мовленням окупований Луганськ

Перед цим голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз розповів, що сьогодні вранці йому телефонував голова Львіської ОДА Олег Синютка із запитанням, чи знайдеться місце, щоб поставити там свої ретранслятори.

"Якщо ми змінюємо Україну разом у тому форматі, в якому ми працювали по обміну вчителів, лікарів, то щоб ще й канали були львівськими", - процитуав він Синютку.

За словами Гарбуза, Луганщина проти цього не заперечуватиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-