Порошенко: Будівництво дороги “Харків-Ізюм-Слов’янськ” має бути серед пріоритетів

Порошенко: Будівництво дороги “Харків-Ізюм-Слов’янськ” має бути серед пріоритетів

Укрінформ
Президент Україна Петро Порошенко заявив, що будівництво дороги Харків-Ізюм-Слов’янськ має бути визначено серед пріоритетних напрямків дорожнього будівництва в Україні.

Про це він заявив під час відкриття відремонтованого стратегічного мосту через річку Сіверський Донець в Ізюмі Харківської області, де перебуває з робочою поїздкою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, глава держави нагадав, що цього року був поширений на всю країну митний експеримент, який передбачає спрямування 50% грошей від перевиконання плану на митницях для будівництва та ремонту доріг і який, за його словами, уже довів свою ефективність.

“Коли ми розповсюдили дію митного експерименту, я побачив - ми маємо визначити пріоритетні напрямки дорожнього будівництва, і разом з дорогами, які будуються в центрі країни, на заході, я сказав, що дорога Харків-Ізюм-Слов’янськ, яка має бути побудована, має бути серед наших пріоритетів”, - зазначив Президент.

Читайте також: "У грудні дороги не будують": Президент наказав починати просто зараз

Водночас він додав, що місцеві бюджети також мають бути “союзниками”, коли йдеться про будівництво і ремонт доріг.

“Коли питаєш українців, що саме після миру, зарплати має робити держава, завжди була відповідь: “Будувати дороги””, - підкреслив Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, Президент сьогодні відкрив відремонтований стратегічний міст через річку Сіверський Донець в Ізюмі Харківської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-