Президент перевірив готовність ППО на Кіровоградщині

Президент перевірив готовність ППО на Кіровоградщині

Фото
Укрінформ
Президент, Верховний головнокомандувач Збройних сил України Петро Порошенко відвідав одну з військових частин ЗСУ на Кіровоградщині та ознайомився з її функціонуванням та бойовою готовністю.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Главі держави також були продемонстровані зразки безпілотних літальних апаратів (БПЛА) вітчизняного виробництва, зокрема БПЛА для здійснення розвідки розміщення сил ворога в будь-який час доби, обладнання для оптико-електронної розвідки та засоби радіоелектронної боротьби. Також було продемонстровано роботу безпілотників та засобів протиповітряної оборони", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Порошенку показали озброєння для спецпризначенців

Президент також відвідав підрозділ протиповітряної оборони, де заступник начальника Центрального управління Повітряних сил ЗСУ полковник Валерій Гриневич та заступник начальника Центрального управління радіоелектронної боротьби Головного управління оперативного забезпечення ЗСУ полковник Валерій Волков ознайомили главу держави із наявними засобами протиповітряної оборони та практичними діями особового складу під час виконання заходів боротьби з безпілотними літальними апаратами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-