На околиці Лисичанська виявили боєприпаси та вибухівку

На околиці Лисичанська виявили боєприпаси та вибухівку

Фото
Укрінформ
На околиці міста Лисичанська Луганської області поліцейські виявили 150 набоїв калібру 5,45 мм, 1400 г тротилу, чотири постріли ВОГ-25, п’ять гранат «Ф-1» та п’ять гранат «РГД-5».

Таку інформацію оприлюднила на своїй сторінці у Facebook начальник Відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

«Під час патрулювання бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Тернопіль» на околиці м. Лисичанська виявили пакет з боєприпасами. Відразу викликали на місце знахідки слідчо-оперативну групу Лисичанського відділу поліції та фахівців вибухотехнічної служби ГУНП в Луганській області», - написала Погукай.

В ході огляду місця події поліцейські виявили та вилучили 150 набоїв калібру 5,45 мм, 1400 г тротилу, 4 постріли ВОГ-25, п’ять гранат «Ф-1» та п’ять гранат «РГД-5».

Вилучене направлене на експертизу. Дані факти внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковані за ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Фото: facebook.com/csomvd

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-