Під Мар’їнкою озброєння ЗСУ вийшло з ладу: двоє військових загинули, 5 поранені

Під Мар’їнкою озброєння ЗСУ вийшло з ладу: двоє військових загинули, 5 поранені

Укрінформ
Під час обстрілу українських укріплень сьогодні неподалік Мар'їнки двоє українських військових загинуло, п'ятеро дістали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Близько 4-ї ранку незаконні збройні формування розпочали обстріл українських укріплень неподалік Мар'їнки. У відповідь сили АТО накрили противника щільним вогнем. В ході цього протистояння одне з наших озброєнь вийшло з ладу та розірвалось. Внаслідок цього трагічного інциденту двоє українських військових загинуло, 5 - дістали поранення. За цим фактом працюють органи правопорядку", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворожа БМП працювала по наших опорних пунктах на підступах до Чермалика, що на Приморському напрямку.

Читайте також: Муженко: З початку АТО на Донбасі загинули 2307 військових

На Луганському напрямку бойовики били з мінометів калібру 82 міліметри по наших позиціях неподалік Троїцького. А в районі Новозванівки бандити використовували гранатомети і великокаліберні кулемети

"Варто додати, що у випадку активізації агресії ворога із систематичним застосуванням важкого озброєння, що призводить до втрат серед українських бійців, керівництво АТО залишає за собою право на підведення до лінії розмежування та застосування нашої важкої техніки та артилерії. За потреби Збройні Сили України готові не лише зберегти визначену мирними угодами лінію розмежування, а й примусити ворога дотримуватись виконання першого та другого пункту Мінських угод", - наголосили у штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-