У Кривому Розі поліцейський керівник влаштував п’яну бійку

У Кривому Розі поліцейський керівник влаштував п’яну бійку

Фото
Укрінформ
У Кривому Розі т.в.о. начальника відділу поліції у напівголому вигляді влаштував п’яну бійку.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

"Попередньо встановлено, що один із заступників керівника відділу поліції на Дніпропетровищині створив конфлікт біля кафе, який переріс у бійку. До одного з розважальних закладів міста був викликаний екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події, поліцейські виявили правопорушника, який поводився зухвало, виражався нецензурною лайкою, не реагував на зауваження правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Для припинення правопорушення громадянина доставили до Скасаганського відділу поліції Кривого Рогу для складання адміністративних матеріалів.

Читайте також: Поліція Львова показала штурм психлікарні, де пацієнт захопив заручників

Встановлено, що правопорушник працює у Довгинцівському відділі поліції Кривого Року і на даний час є тимчасово виконуючим обов'язки начальника ВП. За даним фактом розпочато службову перевірку.

Правопорушника відсторонено від виконання обов'язків.

Ситуація перебуває на контролі голови Нацполіції. Як зазначив Сергій Князєв, така поведінка - дискридетує органи внутрішніх справ.

"За результатами службової перевірки правопорушника буде звільнено з лав поліції - за поведінку, яка негідна працівника поліції ", - зазначив Сергій Князєв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-