СБУ знайшла у Запорізькій мерії

СБУ знайшла у Запорізькій мерії "шпигунські гаджети"

Фото
Укрінформ
СБУ під час обшуку у Запорізькій міській раді вилучила в адміністративних приміщеннях несертифіковані системи аудіо- та відеоспостереження.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, співробітники СБУ провели слідчі дії у приміщеннях Запорізької міської ради для виявлення та фіксації каналів збирання та передачі стороннім особам службової інформації з обмеженим доступом.

У спецслужбі запевняють, що обшуки проводились з дотриманням вимог чинного процесуального законодавства України, в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 359 Кримінального кодексу України, за фактом незаконного використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

Читайте також: СБУ шукає в мерії Запоріжжя "шпигунські гаджети"

“Правоохоронці виявили у приміщеннях міськради несертифіковані системи аудіо- та відеоспостереження, які направлені на експертизу”, - заявили в СБУ.

Наголошується, що під час досудового слідства буде встановлено ініціаторів та мету встановлення систем спостереження у адміністративних приміщеннях органу місцевого самоврядування, в яких циркулює інформація з обмеженим доступом.

Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-