Через пункти пропуску в зоні АТО стали менше їздити - прикордонники

Через пункти пропуску в зоні АТО стали менше їздити - прикордонники

Укрінформ
Державна прикордонна служба України фіксує зменшення пасажиропотоку на лінії розмежування на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

"Учора пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування був дещо меншим у порівнянні з попередньою добою. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду в зоні АТО перетнули майже 35 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

У відомстві також повідомили, що у суботу в КПВВ "Мар’їнка" прикордонний наряд Краматорського загону на в’їзд з неконтрольованої території виявив підроблений паспорт громадянина України – а саме підробку печатки ДМС України на другій віковій фотокартці. До Волноваського ВП ГУНП в Донецькій області направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів". Затриманого передано до Нацполіції.

Крім того, прикордонники Донецького загону спільно з представниками ДФС у КПВВ "Новотроїцьке" виявили у суботу три автомобілі, якими з порушеннями перевозили товари через лінію розмежування до неконтрольованої території. Транспортними засобами громадяни намагалися незаконно перевезти товари народного споживання, зокрема одяг, господарчі товари та парфуми на загальну суму понад 50 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Читайте також: Зникнення жінки-інваліда в "ЛНР": Червоний Хрест готовий долучитися до пошуків

За даними прес-служби, в КПВВ "Майорське" прикордонники Краматорського загону спільно з представником ДФС під час огляду автомобіля "ВАЗ", яким прямував на в’їзд з неконтрольованої території громадянин України, виявлено чотири церковні книги, які, можливо, мають історичну та культурну цінність. Виявлені книги передано до Бахмутського відділу поліції в Донецькій області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-