На Одещині негода додала роботи рятувальникам

На Одещині негода додала роботи рятувальникам

Укрінформ
Внаслідок погіршення погодних умов сталось масове підтоплення окремих ділянок території населених пунктів на Одещині.

Про це інформує прес-служба ГУ ДСНС України в Одеській області.

«28 липня внаслідок погіршення погодних умов сталось підтоплення окремих ділянок території населених пунктів. Для ліквідації наслідків несприятливих подій залучались підрозділи ГУ ДСНС України в Одеській області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в с. Стара Некрасівка Ізмаїльського району грунтовими водами та дощем був підтоплений підвал житлового будинку на вул. Гагаріна. Рятувальники 21-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою гідроелеватора відкачали з підвалу будинку 50 м. куб. води.

Уточнюється, що в Білгород-Дністровському районі в смт Затока на вул. Заріпова внаслідок дощу було підтоплено територію приватного домогосподарства. Рятувальники підрозділу 44-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою мотопомпи відкачали з подвір'я будинку 100 м. куб. води.

Читайте також: Негода наробила лиха в Україні: є жертва

У Подільському районі о 20:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від голови сільради с. Липецьке, що близько 19-ї години пройшла злива, внаслідок якої підтоплений житловий будинок на вул. Центральна. На місці події було встановлено, що сталось підтоплення житлового будинку та прилеглої території. Рятувальники 25-ї державної пожежно-рятувальної частини за допомогою 2-х мотопомп та АЦ-40 відкачали з житлового будинку 75 м. куб. дощової води та очистили від бруду колодязь з питною водою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-