Доба в АТО:  бойовики півтори години били з мінометів по Авдіївці

Доба в АТО: бойовики півтори години били з мінометів по Авдіївці

Укрінформ
Завершення минулої доби у зоні АТО не було спокійним. Із 18 години і до опівночі бандформування продовжили порушувати режим тиші практично вздовж усієї лінії розмежування.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО. 

"Так на Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по наших позиціях у Кримському, Новозванівці, Новотошківському. В районі Попасної злочинці застосовували міномети калібру 120 та 82 міліметри, а по Троїцькому вели вогонь з озброєння БМП", - йдеться у повідомленні. 

На Маріупольському напрямку ввечері під мінометний вогонь ворога потрапили опорні пункти українських військових у Павлополі та Водяному. А по Талаківці бойовики тричі били з гранатометів і стрілецької зброї. 

Близько 20 години злочинці півтори години вели вогонь з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів по укріпленнях сил АТО неподалік Авдіївки на Донецькому напрямку. Внаслідок цього обстрілу один український військовий зазнав поранень. 

Читайте також: АТО: за день один загиблий і четверо поранених

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. П’ятеро українських бійців зазнали поранень, один загинув. У свою чергу сили АТО 12 разів застосовували зброю.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-