АТО: за день один загиблий і четверо поранених

АТО: за день один загиблий і четверо поранених

Укрінформ
Сьогоднішній день у зоні АТО вчергове показав, що російсько-терористичні формування не збираються дотримуватись мирних домовленостей. Бойовики 8 разів порушували режим перемир'я, четверо наших військових отримали поранення, один загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 19.00. 

"Загалом від опівночі і до 19 години незаконні збройні формування 8 разів порушили режим тиші. 4 українських захисники отримали поранення різного ступеню, один загинув", - йдеться у зведенні.

Зазначається, що близько 8 ранку бойовики відкрили вогонь з гранатометів і стрілецької зброї по позиціях сил АТО неподалік Водяного. І хоча наші військові оперативно відреагували на обстріл, один український боєць внаслідок кульового поранення загинув. Також близько 10 години злочинці знову били з гранатометів по Водяному, а об 11 годині – по селищу Широкине. 

Читайте також: Окупанти обстріляли Водяне, загинув український військовий – штаб

На Луганському напрямку бандформування гранатометним вогнем накривали наші позиції у Новотошківському. Внаслідок цього обстрілу двоє українських бійців отримали осколкові поранення. Крім того, зранку неподалік Кримського в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення ще один наш військовий. 

На Донецькому напрямку бойовики зі стрілецької зброї вели вогонь по Новгородському. А близько 15 години при обстрілі наших позицій у селище Зайцеве ще один військовий отримав осколкове поранення.

"Майже на усі сьогоднішні провокації ворога сили АТО відкривали щільний вогонь у відповідь, використовуючи практично увесь арсенал зброї, не забороненої Мінськими угодами", - зазначає прес-центр штабу АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-