Вбивство АТОшників у Дніпрі: суд заарештував одного з підозрюваних

Вбивство АТОшників у Дніпрі: суд заарештував одного з підозрюваних

Укрінформ
Олександру Лакизі, підозрюваному у стрілянині 24 липня в Дніпрі, під час якої двох осіб було вбито і п'ятьох - поранено, обрали запобіжний захід - тримання під вартою строком на два місяці.

Про це повідомляє Depo.Дніпро.

"Суддя виніс рішення щодо тримання під вартою... строком на два місяці. Лакизу доправлять до лікарні, він отримає там медичні документи, і його відвезуть до СІЗО", - йдеться у повідомленні.

Ще одному підозрюваному запобіжний захід сьогодні не обирали, тому що йому знадобилася термінова операція.

Раніше видання повідомило, що Лакиза своєї вини не визнає, стверджує, що на діловій зустрічі між Саакяном та канадським інвестором Яковом Давидовим в ресторані був без зброї. Стріляти почав після того, як йому приставили пістолет до спини, вирвавши зброю у нападника. За його словами, першим вогонь відкрив Едмонд Саакян.

Відомо, що Лакиза вже мав судимість у 2016 році: 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

Читайте також: Стрілянина у Дніпрі: поранений адвокат каже, що нападники вимагали гроші

Як повідомляв Укрінформ, 24 липня на пр.Гагаріна в Дніпрі сталася збройна сутичка, в якій нападники вбили двох ветеранів АТО, Олексія Вагнера та Максима Іващука, та поранили третього - адвоката Едмонда Саакяна. Останній із свого зареєстрованого карабіну поранив чотирьох супротивників, в тому числі Лакизу. Двом нападникам у вівторок оголосили про підозру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-