На трасі Київ-Одеса зіткнулися три авто

На трасі Київ-Одеса зіткнулися три авто

Фото
Укрінформ
На Київщині сьогодні вранці на 61-му км автотраси Київ-Одеса сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів, в результаті якої постраждало 9 осіб, серед них двоє дітей.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Nissan» з державними номерами Білорусі виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з двома автомобілями. Автомобіль «Saab», з держномерами Білорусі, в салоні якого їхали громадяни Білорусі, рухався у напрямку міста Київ. За ним слідувала автівка «Mitsubishi» з українськими держномерами, в салоні якого теж були громадяни Білорусі. У цей час їм на зустріч виїхав автомобіль «Nissan», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: водій заснув за кермом

Зазначається, що у результаті ДТП травми різного ступеню тяжкості отримало 9 людей, серед них іноземці та 2 двоє неповнолітніх. Каретою швидкої допомоги потерпілі доправлені до медичних закладів.

Зараз на місці аварії працюють слідчо-оперативна група Білоцерківського відділу поліції, фахівці-експерти, медики. Встановлюються всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-