Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: водій заснув за кермом

Смертельна ДТП на трасі Київ-Чоп: водій заснув за кермом

Фото
Укрінформ
Біля с.Наталівка Новоград-Волинського району Житомирщини чоловік за кермом Renault Kangoo не впорався з керуванням і врізався у припарковану на узбіччі вантажівку. Водія госпіталізували з травмами, а його дорослі діти, що їхали з ним, загинули.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

"На 228 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки, водій автомобіля Renault Kangoo не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою, що стояла обабіч дороги у попутному напрямі. У результаті травми, несумісні з життям, отримали пасажири авто, брат та сестра. Їх батька, водія Renault Kangoo, доставлено до травматологічного відділення лікарні", - зазначили у відділі.

Читайте також: На Київщині у ДТП загинули п'ятеро осіб

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 6.00. За попередньою версією, 59-річний водій авто втратив керування транспортним засобом, заснувши. Загиблому чоловікові було 29 років, жінці - 22.

Слідчо-оперативна група ГУ Нацполіції в Житомирській області розслідує подію за попередньою кваліфікацією ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-