Біля Джарилгача сіли на мілину два теплоходи: евакуювали 350 пасажирів

Біля Джарилгача сіли на мілину два теплоходи: евакуювали 350 пасажирів

Укрінформ
Із острова Джарилгач на материк доставлено 350 осіб, які застрягли там 17 липня через те, що два теплоходи, котрі привезли їх на острів, сіли на мілину.

Про це повідомила у вівторок прес-служба ГУ ДСНС України у Херсонській області.

"17 липня о 13.02 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що біля о. Джарилгач сів на мілину та не може продовжити рух своїм ходом теплохід, на борту якого перебувало близько 70 пасажирів. У цей же час біля о. Джарилгач також сів на мілину теплохід, який вже висадив пасажирів на причалі. До місця події було направлено пошуково-рятувальний катер "Морської пошуково-рятувальної служби". Пасажирів доставляли до Скадовська поступово, менш місткими катерами – спочатку дорослих з дітьми, а згодом і решту пасажирів. О 01.30 18 липня дії щодо порятунку людей були завершені, загалом з острова доставлено 350 чоловік, з них 100 дітей", - повідомила прес-служба ГУ ДСНС в області.

Читайте також: У Херсоні зранку вщент згоріла маршрутка, пасажири встигли вийти

До рятувальних робіт було залучено сили та засоби Міністерства інфраструктури України та Державної прикордонної служби України. Координація здійснювалася ГУ ДСНС у Херсонській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-