У Херсоні зранку вщент згоріла маршрутка, пасажири встигли вийти

У Херсоні зранку вщент згоріла маршрутка, пасажири встигли вийти

Укрінформ
У Херсоні у четвер зранку під час руху зайнявся і вщент вигорів маршрутний автобус.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла провідний фахівець прес-служби Головного управління ДСНС України у Херсонській області Оксана Федоренко.

"Сьогодні зранку, о 7.43, у Херсоні до Служби порятунку "101" надійшов телефонний дзвінок, що на Бериславському шоссе поблизу торгово-розважального центру "Фабрика" горить маршрутний автобус. На місце події було терміново направлено чергове пожежно-рятувальне відділення 10-ї ДПРЧ по охороні Дніпровського району Херсона, бійці якого по прибуттю з'ясували, що горить маршрутка Газель, і її всю вже охопило полум'я. Пожежу було повністю ліквідовано о 8.45, маршрутний автобус вигорів вщент", - розповіла Федоренко.

Читайте також: Київпастранс піднімає ціни на маршрутки

За її словами, жертв та постраждалих в результаті цієї пожежі немає. Проте її наслідки могли б бути значно серйознішими, з огляду на те, що в маршрутці було встановлено газобалонне паливне обладнання, і газові балони могли б вибухнути від вогню.

Як зазначила Федоренко, загоряння в маршрутці сталося у відсіку її двигуна. Попередня причина займання - несправність паливної системи. Водій маршрутки спершу сам пробував за допомогою вогнегасника загасити пожежу, і не викликав рятувальників, але це лише ускладнило ситуацію, повідомила вона.

За інформацією рятувальників, коли вони прибули на місце події, біля палаючої маршрутки знаходився лише один водій, пасажирів поряд не було. За інформацією з інших джерел, у маршрутці на момент займання все ж було кілька пасажирів, які встигли своєчасно залишити салон і не постраждали.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-