“Фантом” не дав винести на брухт колію під Попасною

“Фантом” не дав винести на брухт колію під Попасною

Укрінформ
Державна фіскальна служба в Луганській області встановила факт розкрадання державного майна - фрагмента резервної залізниці між Бахмутом і Попасною.

Інформацію про це прес-служба ГУ ДФС поширила сьогодні електронною поштою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На залізничному полотні в районі позначки «4 кілометр» і с.Розівка Попаснянського району під час огляду були виявлені свіжі спили. З метою розкриття злочину і встановлення осіб, причетних до нього, «фантомівці» виставили засідку. Результат не примусив себе довго чекати. Увечері 15 липня під час спроби розкрадання було затримано 6 жителів Попасної», - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ ДФС.

Затримані працювали двома групами. Перша - різала газобалонним обладнанням рейки на шматки вагою 75-100 кг. Друга - вантажила їх на КамАЗ. Далі порізані рейки мали піти на металобрухт. Довжина демонтованого злочинцями залізничного полотна становила близько 2 км.

Читайте також: Поліція спіймала банду, яка "наварила" 10 мільйонів на металобрухті

Результати проведеної роботи задокументовано спільно з представниками Попаснянського відділу Національної поліції. КамАЗ і метал вилучено. Зареєстровано кримінальну справу за ч.2 ст.15, ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (замах на злочин і крадіжка).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-