У Миколаєві водії маршруток побили журналіста

У Миколаєві водії маршруток побили журналіста

Відео
Укрінформ
У Миколаєві водії маршрутних таксі побили журналіста Юрія Коваленка. Місцева влада пообіцяла розібратися в ситуації.

Про випадок з журналістом написав у Facebook заступник голови Миколаївської міськради Антон Турупалов.

"Сьогодні, напередодні розгляду виконкомом тарифу на пасажирські перевезення, в Миколаєві водії приміського 163 маршруту побили журналіста 2+2 Юрія Коваленка під час виконання ним журналістського розслідування", - йдеться у повідомленні.

Голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко відреагував на інцидент з журналістом. Також у Facebook він написав, що бере питання під особистий контроль.

"Я вже доручив профільному структурному підрозділу розібратися в ситуації. Завтра керівник фірми-перевізника, водій та постраждалий журналіст зустрінуться з управлінням транспорту ОДА", - зазначив Савченко.

Місцеві ЗМІ пишуть, що «маршрутники» накинулись на журналіста після того, як він попросив одного з них пояснити, чому порушив ПДР. Водії намагалися відібрати в Коваленка камеру та посвідчення. Ініціатора нападу пізніше затримала поліція.

Читайте також: У Миргороді депутат міськради потрапив до реанімації - підозрюють побиття

Як повідомляв Укрінформ, миколаївські перевізники домагаються підвищення тарифів на перевезення. Так, 4 липня вони влаштували пікет під міськрадою з вимогою підвищити вартість проїзду до 8 гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-