У Миргороді депутат міськради потрапив до реанімації - підозрюють побиття

У Миргороді депутат міськради потрапив до реанімації - підозрюють побиття

Укрінформ
У Миргороді на Полтавщині депутат міської ради Олег Супруненко потрапив до реанімації у стані коми через численні травми. У ВО "Свобода", членом якого є Супруненко, підозрюють, що його побили з політичних мотивів.

Про це із посиланням на заступника голови Полтавської обласної ради Анатолія Ханка повідомляє у Фейсбуці прес-служба "Свободи" .

"Наш побратим знаходиться в реанімації у тяжкому стані, він отримав численні травми, що загрожуть життю. Ймовірно, за ним велося спостереження. Ми не виключаємо, що це політична розправа. ВО «Свобода» у Миргородській міській раді знаходиться в опозиції. Олег Супруненко займає чітку політичну позицію та перебуває у протистоянні з провладною більшістю. Зокрема, відстоює інтереси миргородців щодо зменшення тарифів на проїзд. Тому, не виключаємо, що даний напад міг статися з політичних мотивів", - зазначив Ханко.

За попередньою інформацією, Супруненко, який є головою фракції ВО «Свобода» у Миргородській міській раді, о першій годині ночі велосипедом повертався з роботи (він працює слюсарем на Миргородському арматурному заводі). Його дружина зателефонувала йому о пів на другу, але телефон не відповідав. Вона звернулася до поліції, до однопартійців. Приблизно через 2,5 години Супруненка знайшли на узбіччі дороги. Його велосипед лежав на протилежному узбіччі, без суттєвих пошкоджень.

Свободівця знайшли непритомним, із численними переломами та травмами, також пропав рюкзак із речами і документи.

Читайте також: Поліція розслідує напад на громадську активістку в Одесі

Однопартійці постраждалого вимагають від поліції провести швидке та неупереджене розслідування.

Фото: ВО "Свобода" Полтава, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-