Обшуки у Львівській міськраді пов'язують з

Обшуки у Львівській міськраді пов'язують з "аферою століття"

Укрінформ
У двох управліннях Львівської міської ради наближаються до завершення обшуки, які ще з 11.00 проводять слідчі СБУ та Нацполіції.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі міської ради.

«Обшуки у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради та в управлінні комунальної власності розпочались ще об 11-й ранку. Їх зв`язують із так званою «аферою століття» -  розкраданням із 2007 по 2017 рік 81 приміщення, що належить місту»,- зазначили у міськраді.

Обшуки проводяться згідно із ухвалою  Галицького районного суду.

Як сказали у міськраді, після завершення роботи слідчих начальник управління комунального майна ЛМР Інна Свистун дасть брифінг для ЗМІ.

Читайте також: Обшуки в Укргазвидобуванні можуть зірвати держпрограму 20/20 - АГКУ

Як повідомлялось, у червні поліція затримала двох співучасників цієї афери, однак основні вигодонабувачі майна – львівські підприємиці Ірина Сандул та Людмила Малькова – наразі на волі. Пізніше також стало відомо, що одного із затриманих Артема Шпоту суд відпустив під заставу 240 тис. грн. Загалом до схеми розкрадання комунального майна у Львові причетні п’ятеро осіб. Поліція арештувала вкрадені з-під носа чиновників 24 приміщення у Львові.  А 8 червня прокуратура зареєструвала кримінальне провадження стосовно посадовців міської ради через службову недбалість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-