Поліція затримала жартівника, який

Поліція затримала жартівника, який "замінував" міст на Прикарпатті

Укрінформ
В Івано-Франківській області поліція затримала 48-річного чоловіка, якого підозрює у  передачі завідомо неправдивої інформації про замінування мосту в селі Пороги.

Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

«До чергової частини місцевого відділення поліції зателефонував невідомий та повідомив про те, що він здійснив замінування мосту через річку Бистриця-Солотвинська, що в с. Пороги Богородчанського району. Експерти-вибухотехніки обстежили міст та прилеглу до нього територію. Вибухових пристроїв не виявили. В ході проведення першочергових розшукових дій особу псевдомінера було встановлено та затримано. Ним виявився 48-річний житель району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічного злочину», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Прикарпатті заборонили продавати небезпечні спінери

Відомо, що інформацію про мінування поліція отримала 11 липня, по обіді. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Наразі  вирішується питання про оголошення підозри затриманому у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Чоловіку загрожує  позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-