Пораненого оператора готові перевезти до дніпровської лікарні

Пораненого оператора готові перевезти до дніпровської лікарні

Відео
Укрінформ
Оператора інтернет-видання «Перший Криворізький» В'ячеслава Вовка, якого в шию поранив інструктор під час навчань резервістів, з Кривого Рогу перевезуть до Дніпровської обласної лікарні ім. Мечникова.

Про це заявив заступник головлікаря 2-ї міськлікарні Кривого Рогу Сергій Аксентьєв, повідомляє ІА «Кривбас On-Line».

“За ці дні нам вдалося зберегти життя В'ячеслава. Стан і раніше стабільно тяжкий, але динаміка стабілізувалася, що дозволяє сьогодні його транспортувати”, - зазначив Аксентьєв.

За словами заступника головного лікаря, В'ячеслава перевезуть на реанемобілі та передадуть в досвідчені руки лікарів відділення нейрохірургії обласної лікарні ім. Мечникова.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня під час командно-штабних навчань територіальної оборони отримав вогнепальне поранення шиї оператор інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслав Вовк. Чоловіка доставили до лікарні, у нього діагностовано наскрізне вогнепальне поранення шиї, пошкоджений хребет і спинний мозок. Лікарі провели дві складні операції. Стан пораненого був важким.

Інструктора, який з необережності поранив представника ЗМІ, затримали криворізькі поліцейські. У прес-службі Головного управління Нацполіціі в Дніпропетровській області повідомили, що в діях 43-річного підозрюваного вбачаються ознаки двох злочинів: необережне тяжке тілесне ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу України) та незаконне поводження зі зброєю (ст. 263 КК України). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. Рішенням суду до нього застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на строк 60 днів з можливістю внесення застави в сумі 400 тис. гривень.

Читайте також: Що несе українцям четверте покоління зв’язку

Також з'ясувалося, що його залучили до військових навчань як волонтера. За його дії ніхто не відповідав, а при собі підозрюваний нібито мав приватну імітаційну та вогнепальну зброю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-