Прикордонники затримали турка з підробною ID-карткою громадянина Болгарії

Прикордонники затримали турка з підробною ID-карткою громадянина Болгарії

Укрінформ
Прикордонники Львівського загону затримали громадянина Туреччини, який намагався незаконно перетнути кордон зі Польщею. 

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

«Порушника прикордонний наряд «Рава-Руська» помітив на відстані кілька сотень метрів від кордону. Під час перевірки документів, що посвідчують особу, затриманий громадянин пред'явив ID-картку громадянина  Болгарії. Будь-яких документів, що підтверджують законність перебування на території України, при собі чоловік не мав», - йдеться в повідомленні.

Затриманого доправили у відділ прикордонної служби «Рава-Руська», де під час поглибленої перевірки ID-картки встановлено, що вона містить ознаки повної підробки. Під час бесіди з затриманим стало відомо, що він насправді є громадянином Туреччини 1992 року народження, в Україну прибув відповідно до встановленого порядку. Однак після перетину кордону він знищив свій закордонний паспорт. Підробку ж придбав під час перебування на території  Молдови.

Читайте також: Прикордонники знайшли схрон з радіостанцією, вибухівкою та військовою формою

Чоловіка з метою встановлення особи затримано терміном до 3 діб. На порушника складено протокол адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1. ст. 204-1 КУпАП (Порушення або спроба порушення державного кордону).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-