Знешкоджену на Луганщині диверсійну групу очолював російський офіцер - МОУ

Знешкоджену на Луганщині диверсійну групу очолював російський офіцер - МОУ

Укрінформ
Знешкоджену ввечері 24 червня на одній з ділянок Бахмутської траси диверсійно-розвідувальну групу бойовиків очолював російський офіцер Олександр Щербак.

Про це розповів на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Встановлено, що 6 окупантів зі складу тк. зв. 4-ї механізованої бригади 2-го армійського корпусу самопроголошеної терористичної організації "ЛНР" були своєчасно виявлені та знешкоджені військовослужбовцями 93-ї окремої гвардійської механізованої бригади Збройних сил України. В бою було ліквідовано командира ворожої диверсійної групи, кадрового російського офіцера капітана Щербака Олександра Олександровича з позивним "Алекс", - сказав Мотузяник.

Він додав, що Щербак є уродженцем міста Кірова Російської Федерації.

Речник МОУ розповів, що командир групи та снайпер чинили збройний опір і були ліквідовані у ближньому вогневому бою. Решта ворожої групи - сапер, снайпер і два кулеметники - затримані та нині дають свідчення.

Як трофеї було взято зброю, що вироблена та перебуває на озброєнні в армії Російської Федерації, зокрема гвинтівку СВД 1994 року випуску з пластмасовими прикладом та цівкою; спорядження нового зразка, розроблене для російських диверсійних груп, та інші речі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-