До п'ятого липня сміття зі Львова мають вивезти - Зубко

До п'ятого липня сміття зі Львова мають вивезти - Зубко

Укрінформ
Влада Львова спільно з облдержадміністрацією та іншими місцевими органами влади повинна до 23 червня розробити графік вивезення сміття з міста, а до 5 липня - вивезти його.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у ході засідання міжвідомчого оперативного штабу державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо заходів з врегулювання питань поводження з твердими побутовими відходами у м.Львів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зокрема, він запропонував визначити протоколом засідання, що до 23 червня влада Львова і Львівська ОДА мають провести розрахунки можливостей наявних полігонів щодо прийому накопичених твердих побутових відходів та розподілити обсяги між перевізниками в розрізі кожного полігону.

“До 23 червня розробити та надати для виконання Львівській міській раді графік вивезення твердих побутових відходів з міста Львова, накопичених на 463 контейнерних майданчиках, до 5 липня забезпечити виконання вивезення твердих побутових відходів”, - зазначив Зубко.

Також віце-прем'єр доручив Львівській ОДА, іншим місцевим органам влади спільно з Львівською міською владою невідкладно забезпечити оперативну координацію заходів щодо вивезення твердих побутових відходів зі Львова.

Як повідомляв Укрінформ, Зубко на доручення Прем'єр-міністра  Володимира Гройсмана 21 червня провів у Львівській ОДА нараду щодо виходу обласного центру із сміттєвої кризи. В ній взяли участь керівники профільних міністерств та мери 20 міст Львівщини. На нараді було напрацьовано комплекс оперативних та довгострокових заходів щодо звільнення обласного центру від сміття, якого вже накопичилося понад 14 тисяч тонн. 

Фото: vgolos.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-