Садовий каже, що Львову запропонували ”одноразовий вивіз сміття”

Садовий каже, що Львову запропонували ”одноразовий вивіз сміття”

Укрінформ
Під час сьогоднішньої наради за участю віце-прем`єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка було озвучено можливість одноразового вивезення сміття, яке накопичилося у Львові.

Про це мер Львова Андрій Садовий зазначив журналістам на брифінгу за результатами наради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Жодного чіткого рішення під час сьогоднішньої наради не прийнято. Було озвучено про можливість одноразового вивозу сміття, яке накопичене зараз у Львові. Що ж до системного вивозу, то за словами віце-прем'єр-міністра, «працює меморандум». Водночас Львову запропонували облаштувати тимчасовий полігон для відходів на території ТЕЦ-2. Геннадій Зубко сказав, що найближчим часом, ймовірно протягом двох тижнів, постараються вивезти накопичене зараз сміття. Можливо, для цього будуть залучати інші області України, які мають полігони»,- зазначив Садовий.

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській обласній державній адміністрації відбулась нарада під головуванням віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, участь у якій взяли керівники профільних міністерств та відомств. На нараді обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами та ту складну ситуацію, в якій зараз перебуває Львів через завали сміття на контейнерних майданчиках. Зазначалось, що для його вивезення знадобиться близько двох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-