Мер Миколаєва відмовився брати повідомлення про корупцію -  велів зайти пізніше

Мер Миколаєва відмовився брати повідомлення про корупцію - велів зайти пізніше

Укрінформ
Міський голова Олександр Сєнкевич відмовився зустрітися з групою правоохоронців з Департаменту захисту економіки Національної поліції України, які прибули з Києва вручити йому повідомлення про корупційне правопорушення.

Він зачинився в кабінеті і сказав, що зайнятий. Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердила співробітниця Департаменту захисту економіки Нацполіції Наталя Калиновська.

«Так, у середу, 14 червня, співробітники Департаменту намагалися ознайомити миколаївського міського голову Олександра Сєнкевича з протоколом про корупційне правопорушення, складеним за ч.1 ст.172-7 Кодексу України «Про адміністративне правопорушення». Проте до кабінету міського голови їх не впустили. Сказали, що мер зайнятий і призначив їм зустріч на 16 годину», - сказала Калиновська.

Ця подія набула широкого резонансу у місцевих інтернет-виданнях і обросла різними чутками: одні кажуть, що, мер, мовляв, дуже злякався і велів не впускати до себе нікого, інші стверджують, що знайшлися очевидці, які бачили, як мер нібито залишив свій кабінет через балкон, щоб не зустрітися з поліцейськими.

Між тим, йдеться про корупційне правопорушення, пов'язане з тим, що Сєнкевич при голосуванні на сесії міськради про присвоєння йому рангу держслужбовця та нарахування заробітної плати, не заявив про конфлікт інтересів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-