АТО: загинув іще один український воїн, четверо поранені

АТО: загинув іще один український воїн, четверо поранені

Укрінформ
З початку доби 12 червня у зоні АТО зафіксовано 25 обстрілів з боку бойовиків. Впродовж дня один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще четверо зазнали поранень.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З початку доби зафіксовано 25 ворожих обстрілів. При цьому, бойовики обстрілюють не лише оборонні укріплення наших захисників, а й прифронтові населені пункти... Один військовослужбовець ЗС України загинув. Ще четверо наших воїнів зазнали поранень", - йдеться у повідомленні.

На Приморському напрямку на початку доби незаконні збройні формування (НЗФ) здійснили щільні обстріли з 152-мм артилерії ділянок території поблизу населених пунктів Графське та Ольгінка. Зокрема, в селищі Графське снаряд вибухнув на дорозі поблизу будівлі по вулиці Молодіжна, також внаслідок обстрілу пошкоджено гуртожиток, де мешкали студенти Лісного коледжу. 

В населеному пункті Ольгінка по вулиці Центральній пошкоджено більше десяти житлових будинків – осколками посічені стіни, побито вікна, пошкоджені покрівлі. В результаті обстрілу виведено з ладу електричну підстанцію: більше сотні приватних домоволодінь залишилися без світла. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

На тому ж напрямку бойовики впродовж дня з мінометів калібру 82 мм вели вогонь по позиціях сил АТО поблизу Мар'їнки та Чермалика. З гранатометів та стрілецької зброї різного калібру НЗФ неодноразово обстрілювали військових сил АТО в районі Широкиного, Водяного, Талаківки, Гнутового та Павлополя.

На Донецькому напрямку після того, як НЗФ  одразу по опівночі здійснили обстріл з мінометів та гранатометів опорних пунктів сил АТО в районі Луганського, що на Світлодарській дузі, на цій ділянці лінії зіткнення встановилось певне затишшя.

На Луганському напрямку НЗФ близько десяти разів вдавались до збройних провокацій. В першій половині дня по позиціях Збройних сил України в районі Троїцького бойовики відкривали вогонь зі 120-мм мінометів. Поблизу Новотошківського та Новоолександрівки - з мінометів калібру 82 мм. Біля Новоолександрівки НЗФ двічі застосовували протитанкові ракетні комплекси. А неподалік Кримського бойовики стріляли в бік позицій сил АТО з озброєння БМП. По оборонних укріпленнях сил АТО в районі населених пунктів Жовте, Лобачеве та Малинове НЗФ відкривали вогонь з піхотного озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-