На Донбасі - масова бійка в російській дивізії, багато поранених

На Донбасі - масова бійка в російській дивізії, багато поранених

Укрінформ
Внаслідок ножового поранення військовослужбовця з Республіки Дагестан розпочалися масові сутички між особовим складом 150 мотострілецької дивізії Південного військового округу РФ.

До Новочеркаська прибули додаткові підрозділи військової поліції Збройних сил РФ. У результаті силових дій значна кількість військовослужбовців з'єднання отримали поранення, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

«У військових частинах Збройних сил РФ, які формуються у районах вздовж кордону з Україною і комплектуються переважно військовослужбовцями кавказьких національностей, продовжує погіршуватись ситуація у взаємовідносинах серед особового складу на міжетнічному (міжнаціональному) підгрунті. 10 червня внаслідок ножового поранення військовослужбовця з Республіки Дагестан розпочалися масові сутички між особовим складом 150 мотострілецької дивізії Південного військового округу. З метою припинення безпорядків до Новочеркаська прибули додаткові підрозділи військової поліції ЗС РФ. У результаті силових дій значна кількість військовослужбовців з'єднання отримали поранення та були госпіталізовані», - йдеться у повідомленні ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-