У Запоріжжі грабіжник до півсмерті травмував патрульного

У Запоріжжі грабіжник до півсмерті травмував патрульного

Укрінформ
У Запоріжжі працівник патрульної поліції Запоріжжя зазнав тяжких тілесних ушкоджень під час затримання чоловіка, який напав на місцевого жителя та вимагав у нього гроші.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Зокрема, як зазначається в повідомленні, вчора, 9 червня, до поліції надійшов виклик про те, що по вулиці Зестафонскій невідомі побили чоловіка та вимагають у нього гроші.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції. “Під час затримання нападника працівник Управління патрульної поліції Запоріжжя, 1989 року народження, отримав тяжкі тілесні ушкодження. Поліцейського у тяжкому стані було госпіталізовано до медичного закладу”, - йдеться в повідомленні.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Крім того, за фактом вимагання грошей у місцевого жителя поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 189 (вимагання) КК України.

За підозрою у нападі на патрульного затримали місцевого жителя 1981 року народження, який неодноразово раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

“Його затримано в порядку ст. 208 КПК України та направлено до ізолятора тимчасового тримання”, - йдеться в повідомленні.

Згідно із санкцією статті, підозрюваному загрожує до дванадцяти років ув’язнення. Слідчі дії тривають. Поліція встановлює всі обставини події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-