Бойовики збирають

Бойовики збирають "досьє" на цивільних із окупованих територій - ГУР

Укрінформ
На окупованих територіях Донбасу військовими комендатурами під приводом можливого введення військового стану здійснюється збір особистих даних колишніх військовослужбовців та цивільного населення.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Facebook.

"У зв'язку з неукомплектованістю частин командуванням проводяться додаткові мобілізаційні заходи. Так, військовими комендатурами під приводом можливого введення військового стану здійснюється збір особистих даних колишніх військовослужбовців та цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУР, на окупованих територіях Донецької та Луганської областей продовжує зростати кількість правопорушень, скоєних бойовиками щодо місцевих жителів.

"У 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусах  Збройних сил РФ продовжує зростати кількість правопорушень, скоєних у відношенні до місцевого населення. У зв'язку з цим, 3 червня цього року до однієї з частин 1 АК прибули представники так званого "міністерства держбезпеки ДНР" та "спеціальний підрозділ міністерства внутрішніх справ ДНР” з метою проведення перевірки та попередження фактів вчинення злочинів особовим складом у відношенні до місцевого населення", - зазначають розвідники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-