На Волині виявили підпільний цех

На Волині виявили підпільний цех

Укрінформ
Правоохоронці Волині виявили підпільний цех з виготовлення фальсифікованих засобів захисту рослин (отруйних речовин) різних торгових марок без відповідних дозвільних документів.

Про це повідомляє поліція області.

"Під час досудового розслідування встановлено, що 39-річний та 36-річний лучани упродовж лютого-травня 2017 року організували підпільну діяльність із виготовлення, зберігання та реалізації на території Волинської та Рівненської областей фальсифікованих засобів захисту рослин різних торгових марок, без відповідних на те дозвільних документів правовласників", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели більше десяти обшуків під час яких виявили та вилучили понад 4 тонни фальсифікованих засобів захисту рослин різних торгових марок, тару, етикетки, оргтехніку, за допомогою якої правопорушники виготовляли етикетки із зображенням торгових марок та інструкції щодо застосування засобів захисту рослин, обладнання для розливу фальсифікованої продукці, а також грошові кошти у розмірі понад 60 тис. грн. Всього вилучено контрафактної продукції на суму понад 3 млн грн.

Вирішується питання про направлення вилученої продукції для проведення відповідних експертних досліджень.

Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)Кримінального кодексу України.

Проводиться комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших фактів злочинної діяльності фігурантів та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-