СБУ припинила масштабне виробництво

СБУ припинила масштабне виробництво "тіньової" сільгоспхімії

Фото, відео
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією та прокуратурою припинили на Харківщині масштабне виробництво контрафактної сільгоспхімії.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Нелегальне виробництво ділки розмістили у приватних будинках на території Харківської області та у промислових зонах на околицях Харкова. Готову продукцію вони зберігали в орендованих гаражах і недобудованих будинках, які належать фігурантам справи. Співробітники спецслужби з'ясували, що контрафактну отруту переважно постачали поза пунктами пропуску до районів тимчасово підконтрольних терористам так званих ДНР/ЛНР, частково реалізовували в інших регіонах України», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що організатори планували налагодити контрабандний канал постачання продукції до Росії.

Правоохоронці виявили місцезнаходження трьох підпільних цехів, де виготовляли підроблені пестициди і пакувальну тару, та шість складських приміщень з готовою продукцією. Під час обшуків правоохоронці вилучили обладнання для виробництва фальсифікату, прес-форми з логотипами іноземних фірм, десятки тисяч одиниць пакувальної тари, етикетки з назвами і голографічними наклейками, понад 50 тонн готової контрафактної продукції та майже п'ять тонн отруйної сировини для її виготовлення.

Відкрито кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо додаткової кваліфікації дій зловмисників за іншими статтями Кримінального кодексу.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-