На Донеччині посилили поліцейські патрулі

На Донеччині посилили поліцейські патрулі

Укрінформ
У Донецькій області протягом наступних святкових днів посилено патрулі поліції, вони будуть максимально наближені до зон відпочинку мешканців регіону.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«Попереду на мешканців чекає Трійця, а відпочиватимуть вони три дні. Аби вихідні пройшли безпечно, на вулиці вийде збільшена кількість поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії України. Інструктаж з розподілу наявних сил та засобів пройшов сьогодні на всіх головних площах населених пунктів регіону», - йдеться у повідомленні.

Керівники територіальних підрозділів поліції Донеччини визначили для підлеглого складу основні завдання із забезпечення правопорядку в містах та селищах. До них входять припинення будь-яких спроб дестабілізації ситуації, затримання осіб, що мають відношення до незаконних збройних формувань, вилучення з незаконного обігу небезпечних предметів та наркотичних речовин, розкриття злочинів в перші години після вчинення, а також миттєве реагування на будь-які звернення громадян.

На вулиці тепла сонячна погода, а тому більшість мешканців проведуть вільний час у парках, скверах, на узбережжях водойм. Тому особлива увага посилених нарядів приділятиметься саме місцям відпочинку громадян, підкреслили правоохоронці.

До забезпечення правопорядку залучено інспекторів-кінологів зі службовими собаками, які натреновані на пошуки заборонених і небезпечних речовин, а також надають допомогу в пошуках безвісти зниклих осіб та злочинців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-