Бойовики

Бойовики "ДНР" погрожували зброєю спостерігачам ОБСЄ

Укрінформ
Бойовики з терористичної організації "ДНР" погрожували зброєю представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на сході України.

Про це йдеться у звіті місії станом на 28 травня.

"27 травня, коли після запланованого запуску безпілотного літального апарата біля підконтрольного "ДНР" с. Яковлівка (10 км на північ від Донецька) патруль місії готувався покинути цей район, неподалік зупинилася вантажівка військового типу (КАМАЗ) з трьома членами "ДНР" у формі військового типу. Один із них (наявність у нього зброї помічено не було) почав відеозйомку патруля СММ на камеру свого телефону", - йдеться у звіті. 

Як зазначається, спостерігачі почули, як він зробив необгрунтовані заяви про місію. 

"Коли співробітники місії спробували розпочати розмову з цим чоловіком, щоб розповісти йому про роботу СММ та її мандат, він, не припиняючи відеозапис, закричав: "Не наближайтеся до мене, я озброєний!". Ще один член "ДНР", який сидів на середньому сидінні у кабіні вантажівки, тримав автомат (типу АК)", - йдеться у звіті.

Пізніше чоловік, який здійснював відеозапис патруля СММ, повернувся до вантажівки, яка згодом поїхала геть, додали у місії ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-