СБУ провела антитерористичні навчання в аеропорту Миколаєва

СБУ провела антитерористичні навчання в аеропорту Миколаєва

Укрінформ
Тактико-спеціальні навчання Координаційної групи антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Миколаївській області пройшли на базі комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Миколаїв».

Про це Укрінформу повідомили у прес-групі УСБУ в Миколаївській області.

«Тактико-спеціальні навчання на базі комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Миколаїв» провела Координаційна група антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Миколаївській області. У тренуваннях, умови яких були максимально наближені до реальних, взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Збройних сил України, Нацгвардії, поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, представники органів місцевої влади», - йдеться у повідомленні.

За легендою навчання суб’єкти боротьби із тероризмом мали локалізувати й знешкодити іноземну озброєну диверсійно-розвідувальну групу, яка планувала вчинити на території регіону низку вибухів, аби відволікти увагу силовиків та забезпечити прибуття на летовище основних сил. Під час відпрацювання штурму «Альфа» ліквідувала умовних диверсантів та звільнила заручників. Вибухотехнічна група виявила та знешкодила закладену на території аеропорту вибухівку.

Силові підрозділи та цивільні структури відпрацювали чіткий алгоритм спільних дій при можливих терористичних загрозах на об’єктах критичної інфраструктури.

Керівники навчань дали позитивну оцінку усім фазам спеціальної операції.

Фото: Вікіпедія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-