АТО: бойовики застосували на Луганському напрямку

АТО: бойовики застосували на Луганському напрямку "Гради" та ствольну артилерію

Укрінформ
За минулу добу бойовики наростили кількість та інтенсивність обстрілів у зоні АТО.

Про це заявив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу у суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулої доби в зоні АТО ситуація значно загострилася. Російські окупаційні війська збільшили кількість та інтенсивність обстрілів українських позицій. Зокрема, застосували системи реактивної залпової системи вогню "Град" та неодноразово відкривали вогонь зі ствольної артилерії. Кількість снарядів, випущених по позиціях українських військових, перевищила позначку 400", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку бойові дії розпочалися в Кримському, де бойовики здійснили одну збройну провокацію зранку та три після опівдня. Увечері вогнева активність перемістилася до Попаснянського району. Після 22 години російсько-окупаційні війська відкрили вогонь з мінометів калібру 152 міліметри та БМ-21 "Град".

"На Донецькому напрямку ворог найбільше стріляв у трикутнику Кам'янка-Авдіївка - шахта Бутівка. Бойовики вели мінометний та гранатометний обстріл по Авдіївці, в результаті чого там пошкоджено три будинки", - зазначив Лисенко.

Він додав, що на Маріупольському напрямку бойовики найбільше стріляють у напрямку Павлополя та Широкиного.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу жоден український військовий у зоні АТО не загинув, семеро дістали поранення. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-