На Київщині суд арештував вантажівки з львівським сміттям

На Київщині суд арештував вантажівки з львівським сміттям

Укрінформ
На Київщині суд арештував вантажівки, які привезли львівське сміття і вивантажили його на території колишнього дитячого табору.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Макарівські слідчі в рамках кримінального провадження направили клопотання до суду, який задовольнив арешт сміттєвозів, що забруднили територію колишнього дитячого табору. Зараз авто разом із речовими доказами знаходяться на штрафмайданчику", - зазначається в повідомленні.

Так, за даними поліції, днями було виявлено незаконне засмічення землі невідомими машинами та відкрито кримінальне провадження за цим фактом.

"Правоохоронці разом із іншими службами провели розслідування та направили матеріали провадження до суду з клопотанням про арешт автомобілів. У результаті суд ухвалив арешт транспортних засобів із речовими доказами. Зараз автомобілі стоять на штрафмайданчику", - повідомили у відділі комунікації, додавши, що поліція проведе необхідні експертизи, а екологічна інспекція визначить масштаби збитків довкіллю.

Водночас у поліції не уточнюють кількості арештованих вантажівок.

Разом з тим у рамках провадження правоохоронці шукають організаторів і замовників несанкціонованого вивезення і розповсюдження сміття, зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-