У Дніпрі накрили три онлайн-порностудії

У Дніпрі накрили три онлайн-порностудії

Укрінформ
У центральному районі Дніпра співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, припинили діяльність трьох онлайн-порностудій.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Співробітниками Управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області спільно із прокуратурою №2 Дніпропетровського району під час проведення п’ятьох обшуків в обласному центрі викрито та припинено діяльність трьох підпільних онлайн-порностудій. Правоохоронці припинили злочинну діяльність групи осіб, які діючи за попередньою змовою, організували на території Дніпра мережу веб-студій, через які розповсюджували порнографічну продукцію», - йдеться в повідомленні.

За місцем незаконної діяльності правоохоронці вилучили 13 робочих комп’ютерів, 13 LCD телевізорів діагоналлю 32 см та веб-камери вартістю 300 000 гривень, велику кількість фалоімітаторів, які мають доказові значення для справи.

Зазначається, що під час проведення обшуків на місці поліцейські застали 13 дівчат 18-30 років, які займалися наданням секс послуг в режимі онлайн. За інформацією правоохоронців, в середньому лише один день роботи однієї такої студії приносив їх організатору дохід в середньому 350 доларів США. Студії працювали цілодобово, а у дівчат були восьмигодинні зміни. За словами останніх, інформацію про таке «працевлаштування» вони знайшли через оголошення в соцмережах.

На даний час вирішується питання про вручення підозри кільком особам злочинної групи за ст. 301 Кримінального кодексу України (виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-