У Харкові викрили інтернет-порностудію

У Харкові викрили інтернет-порностудію

Укрінформ
Двох чоловіків, - мешканців Дніпропетровської та Донецької областей, - викрито як організаторів інтернет-порностудії в Харкові.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла старший слідчий слідчого управління поліцейського главку в Харківській області Світлана Котик.

"Інформація про діяльність інтернет-порностудії надійшла до поліції в 2016 році. Встановлено, що обидва її організатори орендували квартири в Харкові й  розміщували в Інтернеті оголошення про співпрацю з дівчатами для надання послуг сексуального характеру. В такий спосіб на "роботу" були прийняті моделі у віці від 18 до 25 років", - зазначила слідчий.

За її словами, в рамках кримінального провадження проведені обшуки.

"В результаті проведених заходів вилучено комп'ютери, через які здійснювалось поширення контенту порнографічного характеру, веб-камери, банківські картки, мобільні телефони, гроші, журнали обліку з даними моделей", - додала слідчий.

За її словами, обом організаторам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України із санкцією позбавлення волі від 4 ло 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-