Поліція затримала чоловіка, який керував

Поліція затримала чоловіка, який керував "тітушками" у Дніпрі 9 травня

Укрінформ
Поліція Дніпропетровської області затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня в обласному центрі.

Про це заявив речник Нацполіції Ярослав Тракало, повідомляє "Українська правда".

"Кримінальна поліція Дніпра у Новомосковську затримала чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня. Це 27-річний місцевий мешканець, який має багате кримінальне минуле. Саме він керував діями молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО", - сказав Тракало.

Речник поліції уточнив, що затримання відбулось у п'ятницю вдень. Станом на 17:10 із затриманим слідчі прокуратури та Нацполіції проводять слідчі дії.

Як відомо, 9 травня 2017 року в місті Дніпро сталася масова бійка, під час якої травмовано 14 осіб. За підозрою у причетності до сутичок затримано 15 осіб.

За даними ЗМІ, штовханину з АТОвцями розпочали молодики спортивної статури, які перед цим охороняли агітаційні намети "Опозиційного блоку" та мали помаранчеві позначки на грудях, а поліція через це відтіснила ветеранів.

Керівник головного управління поліції Дніпропетровської області призначив службове розслідування дій поліції під час масових заходів до Дня перемоги над нацизмом.

Пізніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив ряд поліцейських у Дніпрі, зокрема начальника обласного та місцевого управлінь Нацполіції.

10 травня начальником Головного управління Дніпропетровської області було призначено начальника Дніпровського інституту внутрішніх справ Віталія Глуховерю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-