У Миколаєві ходи «Безсмертного полку» зібрали лише дві сотні осіб

У Миколаєві ходи «Безсмертного полку» зібрали лише дві сотні осіб

Укрінформ
У Миколаєві через неузгоджені дії організаторів пройшло одразу дві акції «Безсмертний полк», щоправда малочисельні, приблизно по 100 осіб у кожній.

Обидва рази учасників провокаційної акції супроводжували українські патріоти і щільні кордони правоохоронців, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Між учасниками акції і проукраїнськими патріотами час від часу відбувалися словесні перепалки. Одні вигукували «Слава Україні», «Слава нації! Смерть ворогам! Україна - понад усе!», а другі - «Фашизм не пройде», «Спасибі дідові за перемогу».

Одні співали «Катюшу», інші - Гімн України і «Батько Бандера всіх нас поведе».

Учасники «Безсмертного полку» намагалися розгорнути червоний прапор, який одразу ж відібрали активісти. У декого також були на грудях георгіївські стрічки, у тому числі і на дітях. Частково їх відбирали патріоти, поліція просила зняти, але дехто таки дійшов до «Вічного вогню» з символом країни-агресора.

Досить злагоджено і професійно працювали правоохоронці, які не тільки розділили учасників двох колон живим кордоном, але і миттєво припиняли будь-яку штовханину, яка загрожувала перейти у бійку.

За інформацією начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області Юрія Мороза, наразі відомо про затримання однієї людини.

Фото: news.pn

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-