Поранений в АТО боєць помер дорогою до лікарні - штаб

Поранений в АТО боєць помер дорогою до лікарні - штаб

Укрінформ
Під час планових занять з бойової підготовки в одній з бригад, особовий склад якої виконує завдання в районі проведення антитерористичної операції, отримав важкі поранення військовослужбовець. Під час транспортування до медичного закладу у нього зупинилося серце.

Про це повідомляє у середу прес-центр штабу АТО.

"За попередньою інформацією, під час планових занять з бойової підготовки, що проходили в одній з бригад, особовий склад якої виконує завдання в районі проведення АТО, внаслідок підриву імітаційних засобів вибухову травму та осколкові поранення голови та шиї отримав військовослужбовець одного з підрозділів", - йдеться у повідомлення.

Під час транспортування до медичного закладу у хлопця зупинилося серце. У лікарні, проводячи невідкладні реанімаційні заходи, за його життя боролися лікарі військово-мобільного госпіталю.

"Проте, на жаль, врятувати життя важкопораненого не вдалося. Обставини з’ясовуються. На місці події працюють представники військової служби правопорядку та Національної поліції", - зазначили у прес-центрі.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби у зоні проведення АТО внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, семеро було поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-