Двох постраждалих на Донбасі спостерігачів ОБСЄ виписали з лікарні

Двох постраждалих на Донбасі спостерігачів ОБСЄ виписали з лікарні

Укрінформ
Співробітників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ - громадян ФРН та Чехії, що вчора на Донбасі постраждали внаслідок підриву автомобіля, вже виписали з лікарні.  

Про це сказав заступник голови СММ ОБСЄ Александр Хуг під час брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується двох членів команди, їх вже виписали з лікарні, їхній стан стабільний. Їх направили до Краматорська, звідки вони поїдуть до Києва", - сказав Хуг.

Заступник голови СММ ОБСЄ також повідомив що співробітник місії, яка є громадянкою Німеччини, почала роботу в Україні в березні цього року, а громадянин Чехії - у січні цього року.

Також Хуг зазначив, що місія ОБСЄ отримала тіло загиблого спостерігача в неділю ввечері. "Тіло члена нашої команди з США вивезено з зони бойових дій", - уточнив Хуг.

За його словами місія докладатиме всіх зусиль, аби тіло загиблого було передано родичам в короткі терміни.

Як повідомляв Укрінформ, 23 квітня автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ підірвався на протитанковій міні на ділянці автодороги Знам’янка – Пришиб (Слов’яносербський район, непідконтрольна Україні територія Луганської обл.), у результаті якого один співробітник місії загинув (громадянин США) і двоє отримали поранення (громадяни ФРН та Чехії)

За вказаним фактом управління Служби безпеки України в Луганській області відкрило кримінальне провадження за статтею "Терористичний акт, що призвів до загибелі людини".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-