На Львівщині запустили новий цех українсько-німецького підприємства ОDW-Elektrik

На Львівщині запустили новий цех українсько-німецького підприємства ОDW-Elektrik

Відео
Укрінформ
Львівщина розбудовує конкурентоспроможну економіку Української держави.

Про це на урочистому відкритті нових потужностей українсько-німецького підприємства ОDW-Elektrik зазначив віце-прем`єр-міністр Володимир Кістіон, повідомляє кореспондент Укрінформу

"На Львівщині створюють прийнятні умови для залучення інвестицій, а це, відповідно, нові робочі місця, дохід і благополуччя українських родин. Сьогоднішня подія – це ще одна цеглинка для побудови конкурентоспроможної економіки нашої держави", - сказав Кістіон.

ОDW-Elektrik розмістило своє підприємство у колишньому місті сірчаників Новому Роздолі, яке після занепаду хімічної галузі стало депресивною територією.  Німецька інвестиція дала зайнятість і гідну заробітну плату 1400 працівникам. Тепер у відремонтованих приміщеннях загальною площею 932 кв.м встановлено автоматичні та напівавтоматичні лінії та інше технологічне обладнання, що за своєю продуктивністю та якістю виготовлення кабельної продукції не поступається флагманам європейського  приладобудування.

На підприємстві виготовляють кабельну продукцію для автомобілів Volkswagen, BMW, Porsche, Volvo, OPEL. Тут  також працює конструкторське бюро. І верстат, запуск якого відбувся у п`ятницю, розроблено саме у ньому. Продається таке обладнання не тільки для компаній ОDW-Elektrik, а й для інших великих виробників.

За словами голови облдержадміністрації Олега Синютки, саме такий підхід дозволить Україні повернути своє місце у високотехнологічному виробництві устаткувань і машин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-